post

1. mistrák: Čechie Uhříněves B – Kolovraty B 2:2

Protože jsem byl vyslán do jižních krajů vyhledávat nové talenty pro náš B-tým (a proto jsem nebyl přítomen zápasu), komentář bude stručný. Ačkoliv musím podotknout, že jsem domluvil kontrakt s paní Ronaldovou, že pokud Christiano nedá v následujících dvou utkáních za Juve hattricky, dostane v Juve padáka a přestupuje do Uhříněvsi. Tak mu pojďme trošku nefandit a za dva týdny ho přivítáme na Stadio Çechie. Snad se vejde aslepoň na lávku.

Ale k zápasu. Velmi ambiciozní tým Kolovrat narazil na válec jménem Uhříněveské Béčko. Chlapci ze sousedství si přijeli pro 3 body, jenže než zjistili, že Ronaldo dnes za Uhříněves nenastoupí, prohrávali 1:0. Nekompromisní a tvrdá hra našich borců přinesla ještě další šance a na začátku druhého poločasu už borec Kurka zvyšoval na 2:0. Protože naši hoši nechtěli soupeře úplně ztrapnit, nechali si dát kontaktní gol a ve 47.minutě začalo drama.

Soupeř zařadil vyšší rychlostní stupeň a zlobil. Za mohutné podpory domácích fanoušků (za jejich účast jim vřele děkujeme) si naši borci vypracovali ještě několik loženek, ale bohužel náš problém s proměňováním se ještě nepodařil zcela vyřešit. A tak nakonec soupeř se štěstím vyrovnal. Káně si pak ještě nechal pohmoždit žebra (což byla odplata za to, že předtím zfackoval soupeře) a pověřený trenér Fuky se chtěl pokočkovat s trenérem soupeře (naštěstí byli oba takoví hrdinové, že nepřekročili vymezenou zonu pro trenéry).

Poznámka redakce: Hlavní trenér Šoula je totiž na stáži v Ženevě. Tak se to rozešlo smírně, lze říci, že bod bereme a musíme konstatovat, že jsme pět zápasů v řadě bez prohry…..tahle jízda bude, věřme, pokračovat příští sobotu v Kunraticích. Ještě jednou díky všem fanouškům a podporovatelům….jedeme dál.