post

6. mistrák: Újezd P4 C – Čechie Uhříněves B 3:3

Dalo by se říci, že bod z venku je dobrý, ale v tomto případě hodně slabá záplata. Do přeloženého zápasu jsme o čtvrtečním večeru nastoupili s velkou chutí, zejména tedy kvůli tomu, že se jednalo o rozcvičku před odjezdem na soustředění do Řecka, kde nás čekaly 2 mezistátní prátelská zápasy (proti Řecku a proti Polsku).

Ale Újezd, to byla jiná liga. 1. minuta, vedeme 1:0 (už ani nevim, kdo se ukopl, vlastně vím – Maty). 7. minuta, vedeme 2:0 (tentokrát Hrouzek). Utkání nemohlo lépe začít, mohlo ale lépe skončit. Protože další gól jsme nebyli schopni vstřelit. Navíc – ruka – penalta. Špalda chytá. Bohužel už nechytá střelu, která šla vápnem někam pryč, ale odražením se od stojné nohy protihráče zapadla do brány. Nevadí, jedeme dál, minuta do poločasu, Lukáš Přívr. dává gol na 3:1.

Půlka, je skoro rozhodnuto, jdeme se potěšit s Hrouzkem, který musel vystřídat (otočil si koleno, aby na soustředění nemusel podstupovat tréninkové jednotky a mohl se účastnit pouze chvílí volné zábavy). Do druhého poločasu soupeř nastoupil s obměněnou sestavou, na první pohled bylo poznat, že se jedná o samé hvězdy. Soupeř nás zatlačil, ale nedařilo se zakončovat. A proto jim sudí daroval druhou penaltu, kterou opět Špalda chytil.

Bohužel při dalším náběhu třímetrového Dina (pozn. redakce myšleno Jan Koller nebo jeho pokrevní bratr) na hrotu jsme nezachytili jeho střelu bodlem a bylo staženo na 2:3 ze soupeřova pohledu. No a protože rozhodčí musel dostat slíbenou tučnou klobásku, písknul minutu před koncem domácím třetí penaltu. Kromě Lukáše, který dostal amok to ostatní už spíše rozesmálo. K míči se blížil exekutor té druhé, kterou neproměnil. Ale bohužel pro nás zakročil třímetrový Dino, vzal si to sám a docela se snažil netrefit bránu, ale bohužel to tam zapadlo.

No, tak body pro domácí byly splněny a raději rychle do sprch. Děkujeme za hořký večer, pro jistotu Káně soupeři ještě uklidil pár balonů a Šoula málem uklidil jednoho z domácích fanoušků a odjezd na Rhodos. Kalimera!!!