post

Kolovraty B – Čechie Uhříněves B 3:1. Prohra s lídrem po dobrém výkonu

Tak přišlo jaro. A s tím start jarní sezony našeho slavného Béčka. Počasí jsme objednali, takže příjemných 20 stupňů, což nevím, jestli zcela vyhovovalo našim ještě po zimě trochu tukem obaleným borcům, protože už během rozcvičky jsme měli propocený trika. Ale nevadí.

Vlétli jsme na ambiciózního a nejsilnějšího soupeře z naší skupiny bez respektu. To přineslo hned ve 2. minutě po raketovém Fukyho startu na balon vedoucí gól. Soupeř z toho byl v šoku, takový kolotoč od uhříněvských borců nečekal.

Ten kolotoč trval ještě jednu minutu a pak nastala situace, kdy míč zapadl ve vyoraném drništi do nějakého žlábku nebo co, díky tomu to nebyli schopni naši borci odkopnout a protože se na to Špalda nemohl dívat, tak to běžel zkusit on a cestou porazil nějakého hráče soupeře. no a protože to celé divadlo bylo v našem pokutovém území, tak z toho byla penalta. Fíla v kase vystihl stranu, ale nakonec se rozhodl, že to pustí, protože to by se pak soupeři už zcela psychicky rozložili a nám by bylo kluků kolovratských líto. Takže ve 4.minutě 1:1.

No a pak už začala okopávaná, nechali jsme soupeře, aby si zahrál, občas jsme vyzkoušeli stabilitu jejich kotníků… to se moc nelíbilo rozhodčímu, který rozdal pár karet a obě strany čekaly, kdo půjde první do deseti. Ještě jsme dostali takový nějaký nehezký gól na 1:2 a šlo se odpočívat. Taktika obou týmů o přestávce byla shodná, nikdo do těch deseti nechtěl jít, takže ve druhém poločase se agresivita velmi zklidnila a vlastně se hrálo v takovém duchu fair-play (až na Kaňouse samozřejmě, ten má rudo před očima bez ohledu na taktiku – ale k jeho údivu nedostal v sobotu ani žlutou).

No a pak už jsme na závěr dostali nešťastný gól na 1:3. Soupeř měl splněno (ačkoliv asi očekával evidentně mnohem jednodušší průběh) a my vlastně nakonec taky. Soupeřovy kvality jsme znali a vzhledem k tomu, že se nám omluvila třetina borců a odehráli jsme první zápas téměř bez střídání (kromě vynuceného střídání zraněného Filouse za zraněného Topku), prohru 1:3 s respektem bereme a věříme si, že to byla poslední naše prohra jarní části sezony. Děkujeme fanouškům, kteří za námi přijeli, Čechii zdar!!!

Kolovraty B – Čechie Uhříněves B 3:1

Branky: 5. Všetečka z pen., 18. a 59. Bláha – 2. Fukala