post

Čechie Uhříněves B – Kunratice B 4:3. Důležitá domácí výhra

Tak jsme si řekli, že vyhrajeme a vyhráli jsme.  Za velmi příjemného nedělního počasí jsme nabuzeni nastoupili na silného soupeře z Kunratic, to je taková stará ves, kde se dějí různé věci….však to znáte. Mj. jsme chtěli oplatit soupeři nespravedlivou porážku z podzimu, kde si Ruda pletl brány (promiň Rudo…).

Aby Ruda zlepšil svou pověst, udělali jsme ho navíc kapitánem a ten chytil svou šanci za pačesy. Hned v začátku utkání, kdy jsme přišpendlili soupeře na jeho polovině si naběhl na centr a na popatnácté dorazil míč do brány soupeře. To bylo slávy. Ruda se dokonce začal svlékat a chtěl to fanouškům ještě zpříjemnit svým obnažením, ale naštěstí jsme ho včas zastavili a byla z toho jenom žlutá. Náš drtivý tlak pokračoval, góly pak přidal ještě Dejan (to je naše nová zahraniční akvizice), dál potom taky krásnou hlavičkou druhý nejmenší hráč na hřišti Káně a nakonec se trefil i ten úplně nejmenší hráč Uhříněvsi Šroub. Ten nechytatelnou střelou z 30 metrů protrhl síť soupeřovi brány a tím oslavil narození Šrouba Juniora (Šroub senior totiž přijel rovnou z porodnice).

Ještě stojí za zmínku dvě situace z prvního poločasu, kdy se ojediněle soupeř dostal na naši polovinu hřiště. Znuděný Mára v kase měl odkopnout míč uprostřed nedělní opalovačky, ale omylem namazal soupeři, který snížil do prázdné brány. Pak nás ještě jednou nečekaným lobem ve stoje prohodili soupeři a skórovali podruhé. Poločasový stav tedy 4:2. V kabině jsme si jasně řekli, že tenhle zápas nepustíme. Ale jak to bývá, na hřišti se ve druhé půlce dělo něco, jako bychom si neřekli vůbec nic.

Hra se obrátila a musím říct, že soupeř nás zatlačil a zuby nehty jsme bránili a bránili a bránili. Mára nás v kase podržel několika zákroky, a protože jsme na rozdíl od prvního poločasu neproměnili tři tutovky (více šancí jsme ani neměli, myšleno netutových), tak jsme se strachovali až do úplného konce. Soupeř dokázal ještě po závaru snížit, ale ukopali jsme to. Konečný výsledek lze tedy hodnotit pozitivně, body zůstali doma a snad jenom doufejme, že Špalda nebude mít zlomenou nohu po objímání soupeřovi tyčky a že Šroub tu kopačku, kterou ztratil cestou domů, zase obuje. Díky všem hráčům i fanouškům za hezké zakončení posledního březnového víkendu. Čechii zdar!!!

TK

Čechie Uhříněves B – Kunratice B 4:3

Střelci Čechie: Valeška, Stroughair, Kaněra, Popela

One thought on “Čechie Uhříněves B – Kunratice B 4:3. Důležitá domácí výhra

  1. Pingback: Souhrn víkendu: Áčko i béčko vyhrály, přípravky daly spoustu gólů – SK ČECHIE UHŘÍNĚVES

Comments are closed.