post

Čechie Uhříněves B – AFK Slavia Malešice 5:0. Úspěch po osmé v řadě

Vážení a milí, přiznám se, že jsem poněkud bojovala s tím, jak popsat poslední odehraný zápas našich borců. Možná dost proto, že jsem v sobotu byla sama zdravotně indisponována a ne zcela soustředěná jako divák na výkon na hřišti. Důležité však je, že kluci ano!

Když jsme se den před utkáním dozvěděli o gratulaci B týmu ze strany Městského úřadu Prahy 22 prostřednictvím Facebooku, byl to fajn pocit, ale přišly zároveň menší obavy, abychom dosavadní úspěch nezakřikli. Naštěstí se tak nestalo a góly jsme opět rozdávali, tentokráte již od 3. minuty, kdy se prosadil Kuba Šmejky. Za pár minut po pěkné akci skóroval Stojky a do třetice se trefil Špalda, jenž chytře obehrál gólmana. Stav 3:0 zůstal do přestávky. Jelikož bylo dost hráčů, přišla na začátku druhé části “nová krev” a i té se dařilo. Gólově přispěl Fíla a před koncem ještě Matěj.

Nadílka mohla být i bohatší, šance určitě byly, a to i na straně soupeře. Nicméně Mára v bráně společně s obranou opět uhájili nulu v zápase. Podtrženo, sečteno: 5:0 je velmi příjemný výsledek. Navíc tato hra podpořila emoční stabilitu fanoušků i hráčů, což je třeba také ocenit – celých devadesát minut se odvíjelo relativně v klidném a přátelském duchu. Prostě prima sobota.

Jsme rádi, že byla splněna další meta a můžeme se těšit z nového přídělu bodů a celkového skóre 46:6, PARÁDA 🙂 Oslava vítězství se protáhla a byla vydatná – myslím, že po právu. Díky celému týmu a všem příznivcům.

Čechii a fotbalu zdar!

 

Čechie Uhříněves B – AFK Slavia Malešice 5:0

Střelci Čechie: Jan-Jakub Šmejkal (3′), Daniel Stojka (10′), Pavel Špalek (21′), Filip Kment (57′), Matěj Hořejší (86′)