post

Čechie Uhříněves pořádá turnaje přípravek. Zbývá několik volných míst

Fotbalu není nikdy dost! Tímto heslem se řídíme, a proto nabízíme všem týmům jednodenní fotbalové turnaje v našem krásném areálu. Hrát se bude na umělé trávě nejvyšší generace.

Jednodenní turnaje jsou určené pro týmy starších a mladších přípravek. Každý hrací den probíhají zároveň dva turnaje – jeden pro čtyři týmy, jeden pro tři týmy. Systém je vymyšlený tak, aby zájemce mohl přihlásit oba turnaje zároveň. Hrací den je totiž bud pro mladší přípravku (ročníky 2011, 2012, případně mladší) nebo pro starší přípravku (ročníky 2009, 2010, případně mladší).

Přihlásit oba turnaje zároveň ale není povinné, každý klub může přihlásit libovolný počet turnajů. Všechny volné termíny a další informace k turnajům najdete ZDE>>

Těší nás, že je o turnaje pořádané SK Čechie Uhříněves velký zájem! Již čtyři termíny jsou kompletně obsazené a i u dalších místa postupně ubývají.

Proto neváhejte a pokud máte zájem, přihlaste svůj tým včas. Kromě moderního hřiště na všechny týmy čeká perfektní zázemí – vlastní šatna se sprchou, restaurace s širokou nabídkou studených i teplých jídel i dvě velká parkoviště pro příjemný příjezd až do areálu.

Všechny týmy navíc dostanou po turnaji zaslouženou odměnu! Těšit se mohou na poháry i drobné ceny.

VOLNÉ TERMÍNY A PŘIHLÁŠKA NA TURNAJ ZDE >>>