post

Mladší přípravka U8 zakončila úspěšně soutěžní sezonu. Na řadě jsou turnaje

Pořádná porce zápasů čekala na nejmladší přípravku Čechie Uhříněves na podzim. Pro všechny děti šlo o velkou změnu, doteď byly zvyklé pouze na přátelské zápasy, nyní je čekala soutěž.

Na malé fotbalisty čekalo hned 10 mistrovských utkání na dvě hřiště. K tomu se přidaly dva přátelské zápasy, jeden z nich proti mladším kolegům z Lvíčat.

Zahráli jsme si několik zápasů na domácí půdě, podívali jsme se rovněž na hřiště i v jiných koutech Prahy a vyzkoušeli si také konfrontaci s dívkami z Dukly.

K tomu se poctivě trénovalo dvakrát týdně, od listopadu již probíhá jeden z tréninků v tělocvičně. Všichni tak nasbírali mnoho a mnoho cenných zkušeností.

Poslední soutěžní zápas jsme odehráli v pátek 8.11. na půdě Loko Vltavín, kde jsme dokázali zvítězit. Tím ale sezona nekončí. Teď přichází období oblíbených turnajů i přípravných zápasů.

Rozpis turnajů najdete na stránce mladší přípravky U8.

Hodnocení podzimní sezony trenéra Tomáše Podvína: „Mezi trenéry panuje velká spokojenost a podle ohlasů to tak vnímají i rodiče, z čehož mám velkou radost. V tomto věku je důležité děti pro fotbal a obecně sport hlavně nadchnout, což se nám, myslím, daří. Ze všech vyzařuje velká energie a chuť nejen při zápasech, ale i na tréninku. Za necelé tři měsíce se všichni neskutečně zlepšili. Někdo více, někdo méně, ale progres je vidět u každého. V tom chceme pokračovat, proto budeme hrát i v zimě spoustu turnajů a zápasů. Dále se budeme snažit, aby děti fotbal co nejvíce bavil.“

Fotogalerie