post

O víkendu startuje v Uhříněvsi zimní liga. Hrají se také turnaje přípravek

Podzimní mistrovská sezona je sice u svého konce, přesto nás čekají další fotbalem naplněné víkendy. Následující víkend startují v Uhříněvsi zimní liga starších žáků i turnaje přípravek.

Zimní liga MČ Praha 22 v kategorii starších žáků zažívá v Uhříněvsi již svůj třetí ročník. Předchozí dva se velmi vydařily a i letos se můžeme těšit na zajímavé zápasy.

Turnaje, který se hraje od listopadu 2019 až do února 2020, se zúčastní 8 týmů. Tři kluby z pražského přeboru (Čechie Uhříněves, Union Vršovice, ČAFC Praha), dva z 1. třídy (SK Hostivař, Slovan Kunratice) a tři z druhých tříd (Újezd Praha 4, AC Sparta Praha dívky, JM Chodov).

První zápasy zimní ligy se hrají v neděli 24.11., prvním duelem je souboj domácí Čechie Uhříněves a SK Hostivař. Po tomto zápase následuje slavnostní zahájení.

Kompletní rozpis zimní ligy najdete zde>>

Turnaje přípravek

V sobotu 23.11. se pak na umělé trávě v Uhříněvsi koná první ze série turnajů týmů mladších a starších přípravek. V jednom turnaji se utkají čtyři týmy v kategorii U9 (Čechie Uhříněves, Sokol Kolovraty, Čechie Dubeč, SK Hostivař). Ve druhém turnaji se střetnou tři týmy v kategorii U8 (Čechie Uhříněves, SK Modřany, Čechie Dubeč).

Další turnaje budou následovat další víkendy. Termíny a kompletní informace o turnajích najdete zde>>

Kromě dvou akcí jsou v plánu také přátelské zápasy některých našich týmů. V sobotu si od 8:00 zahraje starší přípravka U10 proti Uhelným Skladům, v neděli se pak od 15:00 utká mladší dorost s týmem Běchovičtí Sršni.

Všichni fanoušci jsou v našem areálu vítáni!