post

Nabitý víkend v Uhříněvsi. Hrají přípravky i dorost, pokračuje zimní liga

Že bude po konci soutěžních utkání o víkendech nuda? Ale kde že! V Uhříněvsi náš čeká i následující víkend výživné fotbalové menu. Na programu jsou přípravky, starší žáci i mladší dorost…

Sobota 30.11.

Sobotní dopoledně bude patřit druhému turnaji mladších přípravek. Startuje se v 9:00, konec je plánován na 11:30. Hráči mladší přípravky U9 odehrají 3 zápasy, jejich mladší kolegové 2.

A složení týmů dokazuje, že jistě půjde o zajímavé střetnutí. V kategorii U9 uvidíme domácí Čechii Uhříněves, Union Vršovice, Čechii Dubeč a Újezd nad Lesy. V kategorii U8 si pak zahrají Čechie Uhříněves, Union Vršovice a Čechie Dubeč.

V sobotu bude v akci také mladší dorost, který si od 14:00 zahraje přípravné utkání s klubem SC Xaverov.

Neděle 1.12.

První prosincový den pak bude ještě nabitější. Na programu jsou totiž hned čtyři zápasy zimní ligy starších žáků, která odstartovala minulý víkend. Postupně se tak předvedou všichni účastníci.

Jako první nastoupí Sokol Kunratice proti Chodovu, poté uvidíme domácí Uhříněves v duelu s dívkami ze Sparty. Následně si zahrají Hostivař a Újezd Praha 4. Čtvrtým zápasem dnes bude souboj Unionu Vršovice s ČAFC Praha.

Ale ani to není vše! Po zimní lize startuje od 16:00 turnaj starší přípravky, kde se představí mimo domácí Uhříněvse také Čechie Dubeč, Sokol Kolovraty, SK Hostivař či Meteor Praha.

Máme se na co těšit 🙂