post

Zimní liga: Finále si zahrají Vršovice a ČAFC, o třetí místo Čechie proti Spartě

Nedělní utkání zimní ligy starších žáků se nesla v duchu jednoznačných výsledků. Do finále se po jasných výhrách zaslouženě dostaly Union Vršovice a ČAFC. Kunratice pak deklasovaly Újezd Praha 4.

V prvním semifinále si hráči Unionu Vršovice poradili s dosud neporaženými dívkami AC Sparta Praha. Vršovice vedly o poločase 2:0, v tom druhém přidaly ještě dva góly a zvítězily 4:0.

Ještě jednoznačnější bylo druhé semifinále, ve kterém se domácí Čechie Uhříněves dokázala proti ČAFC držet jen poločas. V tom druhém úplně odešla a nakonec padla 0:9.

Více gólů pak padlo dokonce v utkání spodního pavouku, kde se utkaly Slovan Kunratice a Újezd Praha 4. Fotbalisté Kunratic porazili svého soupeře vysoko 10:2.

Na Újezd Praha 4 tak zbyl zápas o 7. místo, ve kterém vyzve SK Hostivař. Kunratice si díky poslední výhře zahrají o 5. místo proti Chodovu.

O třetí místo bude bojovat domácí Čechie Uhříněves proti sparťanským dívkám. Ve finále nás pak čeká repríza vyrovnaného zápasu ze skupiny mezi Vršovicemi a ČAFC.

Rozpis zápasů najdete v sekci zimní ligy >>