post

Skvělá atmosféra i výkony. V Uhříněvsi se odehrál další turnaj přípravek

V neděli proběhl na domácí půdě Čechie Uhříněves zatím poslední z řady turnajů pro týmy mladší a starší přípravky. Opět se hrálo ve vynikající atmosféře, kterou nezkazilo ani deštivé počasí.

Na dvou hřištích se střetly mladší přípravky U9 a to konkrétně kluby Čechie Uhříněves, Čechie Dubeč, Újezd nad Lesy a Slavoj Podolí. K vidění byly mnohdy opravdu pozoruhodné akce a góly.

Na jednom hřišti si to pak v přátelském duchu rozdaly týmy mladší přípravky U8 Čechie Uhříněves, Viktoria Štěrboholy a SK Modřany. Také zde padalo mnoho branek.

Turnaje přípravek slavily úspěch

Poslední dva turnaje byly v pořadí již pátým „dvojturnajem“, který klub Čechie Uhříněves v aktuální zimní pauze uspořádal. Všechny byly plně obsazené a nesly se ve zdravém sportovním duchu.

Turnajů mladších a starších přípravek se zúčastnily nejen okolní kluby, ale také například Fotbalová akademie Praha, Meteor Praha či ABC Braník.

Na žádném z turnajů zároveň nechyběla domácí Čechie Uhříněves, jejíž hráči nechali na hřišti vždy maximum. To můžeme říct o všech zúčastněných klubech, kterým tímto děkujeme.