post

Zimní liga: Sparta vyhrála boj o 3. místo s domácí Čechií. Chodov oslavil 5. místo

Od třetího místa po osmé je jasno. V neděli se totiž v lize starších žáků, která se hraje již od listopadu na půdě Čechie Uhříněves, odehrály boje o umístění. A přítomní diváci se dobře bavili.

Hostivař zdolal Újezd

V zápase o 7. místo se potkaly SK Hostivař a Újezd Praha 4. Dlouho se hrálo vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách.

Ve druhém poločase přece jen Hostivař utkání zlomila na svou stranu, když dal rychlé dva góly a prakticky rozhodl. Nakonec z toho byla výhra 4:1 a zajištění sedmého místa.

Chodov zaskočil Kunratice

Úvod utkání o 5. místo patřil jednoznačně Chodovu a určil tak ráz zápasu. Chodovský tým se totiž proti Kunraticím dostal poměrně rychle do vedení 3:0.

Poté se utkání vyrovnalo a také Kunratice měly své šance. Na gól to ale nakonec nestačilo a tak se výsledek již nezměnil. Kunratice tedy obsadily 6. místo, Chodov se dostal na 5. místo.

Čechie doplatila na efektivitu

Velmi zajímavý zápas viděli fanoušci v boji o 3. místo, ve kterém se utkala domácí Čechie Uhříněves a Sparta Praha dívky. Od začátku se hrálo v rychlém tempu a bojovném duchu.

Sparťanky se dostaly do vedení z penalty, na což domácí reagovali vyrovnávacím gólem. Zápas se zlomil na konci prvního a na začátku druhého poločasu.

Zatímco Sparta své šance jasně proměnila, hráči Čechie velké příležitosti spálili, a proto byl konečný výsledek 4:1 pro sparťanské holky. Ty tak obsadily 3. místo zimní ligy.

Finále na programu v neděli 16. 2.

Absolutního vítěze zimní ligy poznáme příští neděli, kdy se o první místo utkají dosud neporažená ČAFC Praha a Union Vršovice. Výkop zápasu je v 10:45.