post

Zimní liga SŽ: Čechie má další výhru! Triumfovaly i Kunratice či ČAFC

Rovněž uplynulý víkend byl na hřišti v Uhříněvsi ve znamení Zimní ligy starších žáků. Domácí tým navázal na první vítězství, když porazil Vršovice. Hrály se i další tři utkání a výsledky byly zajímavé.

Starší žáci Čechie Uhříněves nastoupili proti soupeři z pražského přeboru Unionu Vršovice a od začátku se hrál velmi svižný a poměrně i důrazný zápas. Motivace byla vidět na obou týmech.

Byl to ale právě domácí tým, který se dokázal dostat do vedení, které ve druhém poločase ještě znásobil. K tomu nastřelil dvě břevna. I Vršovice měly dvě velké šance, ale blýskl se brankář Čechie.

Do svého prvního zápasu v Zimní lize naskočili hráči Slovanu Kunratice a hned mohli slavit i první tři body. Soupeře z Dolních Počernic totiž porazili 4:1.

Také v neděli byly na programu dva zápasy. To první se zvrhlo v nevídanou kanonádu, když Český Brod rozstřílel JM Chodov a porazil ho nakonec nevídaným výsledkem 18:3.

Druhý duel dne mezi ČAFC a Xaverovem byl přece jen o dost vyrovnanější, poločasový stav byl 1:1. Skóre ovšem nakonec na svou stranu strhl fotbalisté ČAFC a vyhráli 3:1.

Pro rok 2020 je Zimní liga u konce. Plánované 3. hrací kolo by se mělo odehrát v neděli 10. ledna.

Výsledky 2. hracího kola Zimní ligy SŽ:

Čechie Uhříněves – Union Vršovice 2:0

Branky: Novák, Krejčí

Slovan Kunratice – Dolní Počernice 4:1

Branky: 2x Nguyen Duc Duy, Fíla, Kobza – Slabý

SK Český Brod – JM Chodov 18:3

Branky: 5x Vaňkát, 4x Kulvajt, 4x Tománek, 2x Fňukal, Dlabal, Rainiš, Votoček – Bilan, Heřmánek, Šinkora

ČAFC Praha – SC Xaverov 3:1

Branky: Střelce doplníme.

Kompletní rozpis a skupiny Zimní ligy SŽ najdete ZDE>>