post

Radost dětí a mraky gólů. V Uhříněvsi se hrál turnaj nejmenších

Parádní akce byla k vidění v neděli v areálu SK Čechie Uhříněves. Více než 70 dětí ročníků 2015, 2016 a 2017 si zahrálo turnaj, jenž se nesl v úžasné atmosféře.

Rodiče fandili, trenéři motivovali a děti střílely jeden gól za druhým. Turnaje se zúčastnily celkem čtyři týmy Čechie Uhříněves, tři týmy Sokolu Kolovrat a dva týmy Slavie Louňovice.

Nejmenší děti hrály zápasy v počtu 3+0 na malé branky bez brankářů. Starší děti bojovaly v počtu 4 hráči v poli a 1 brankář na větší branky. Některé děti neváhaly a hned si domlouvaly týmové taktiky a strategie 🙂

Nejdůležitější samozřejmě bylo, že si všechny děti turnaj užívaly a s nimi i jejich rodiče, kteří příkladně povzbuzovali. K výborné atmosféře přispělo také parádní slunné počasí.

Pro všechny malé fotbalisty a fotbalistky bylo připraveno občerstvení. Každý tým dostal na konci turnaje diplom s počtem nastřílených gólů a všechny děti si odvezly památeční medaili.

Turnaje nejmenších dětí v Uhříněvsi se vydařil na výbornou. Největší dík patří hlavní organizátorce Marii Cabrnochové, všem oddaným trenérům a dalším pomocníkům!