post

Béčko Čechie předvedlo velký obrat na Hájích. V soutěži zůstává neporaženo

B tým Čechie Uhříněves prožívá velmi dobrý start do nové sezony v I. B třídě, kam po uplynulém ročníku dokázal postoupit. V prvních třech utkáních jsme zatím nenašli přemožitele.

Čechie Uhříněves B – Sokol Kolovraty B 1:1

Branky: 55. Rákosník z pen. – 81. Kudláček z pen.
Sestava: Třešňák M. – Dvořák, Šmejkal (55. Bobek), Presl, Hančl – Stonawski, Chadim, Zbořil (81. Vosáhlo), Študent, Kurka (36. Štěpánek) – Rákosník

V prvním utkání remizovalo béčko Čechie na půdě Ďáblic 0:0 a také ve druhém dějství se zrodila remíza. Nutno říct, že zasloužená, jelikož se od úvodní minuty hrál velmi vyrovnaný duel.

Náš tým poslal v 55. minutě z penalty do vedení 1:0 útočník Kuba Rákosník. Jenže rovněž hosté dostali výhodu pokutového kopu, ten proměnil v 81. minutě Martin Kudláček.

Největší kaňkou zápasu bylo zranění našeho obránce Jana-Jakuba Šmejkala, kterému přejeme brzké uzdravení!

FC Háje JM B – Čechie Uhříněves 3:4

Branky: 9. Soucha, 12. Hendrych, 45. Kostka – 27. Rákosník, 46. Vacek, 80. Stonawski, 89. Fiala
Sestava: Třešňák M. (27. Třešňák J.) – Dvořák, Hlava, Presl (46. Vacek), Hančl – Fiala, Kurka (78. Šindelář), Zbořil (72. Štěpánek), Stonawski, Nguyen Dinh – Rákosník (46. Janda)

Napínavý duel pak viděli diváci v souboji béčka Čechie Uhříněves na půdě rezervy Hájů. Úvod utkání našemu mužstvu vůbec nevyšel a brzy jsme prohrávali 0:2. V poločase pak 1:3.

Ve druhém dějství ale přišel velký obrat. Naši hráči nic nevzdali a góly v závěru utkání dokázali otočit. Rozhodující trefu si připsal až v 89. minutě Michal Fiala.

B tým Čechie tak zaznamenal svou první výhru v soutěži a po třech odehraných zápasech je na 7. místě tabulky s 5 body a skóre 5:4.