post

Mnoho gólů a radosti. Mladší přípravky Čechie mají za sebou podzimní sezonu

Mladším přípravkám Čechie Uhříněves jako prvním ze všech týmů skončila podzimní sezona. Nutno říct, že vydařená. Teď děti ročníku 2014 i 2015 čekají turnaje a také zimní liga na Vltavíně.

Mladší přípravka U9 (ročník 2014) zakončila sezonu dalším vítězstvím, když porazila na domácí půdě Libuš v poměru 16:10. Náš tým zvládl vítězně většinu svých utkání.

Důležitější než samotné výsledky byl nicméně herní posun, který děti udělaly. V každém zápase hrály s velkou chutí a naučily se nikdy nevzdávat. I proto si užily mnoho radosti.

Pro mladší přípravku U8 (ročník 2015) šlo o první zkušenost se soutěžními zápasy. Většinu zápasů navíc kluci a holky nastupovali proti starším soupeřům.

Pro celý tým tak šlo o velmi cenné zkušenosti, které věříme využijí v budoucích měsících a letech. Oblastí, ve kterých se mohou děti zlepšovat, je pochopitelně spoustu, nejdůležitější ale je, že je fotbal baví a dávají mu maximum. Rovněž hráči ročníku 2015 nastříleli během právě skončené sezony velkou spoustu gólů a postupně se dokázali zlepšovat.

Podzimní sezona je sice pro mladší přípravky u konce, fotbalový program nicméně pokračuje. A to jak tréninkovým procesem, tak zápasy. Ať už jde o přípravné duely, turnaje nebo zimní ligu, děti z mladších přípravek Čechie Uhříněves budou mít nadále hodně možností předvést svůj zápas pro fotbal.