post

Čechie Uhříněves pořádala nábor fotbalistů. Přišlo přes 50 nových dětí

V úterý 5. září proběhl v areálu SK Čechie Uhříněves plánovaný nábor nových fotbalistů a fotbalistek. Zájem dětí byl skutečně velký, nakonec dorazilo více než 50 zájemců.

Na nábor přišlo mnoho začínajících dětí nejmladších ročníků, ale objevily se také starší děti, které již fotbal někdy hrály a rádi by se k němu vrátily. Někteří ze starších kategorií se navíc zapojili do tréninku již minulý týden. V součtu byl o fotbal v Čechii Uhříněves obrovský zájem.

Všichni přítomní mohli před samotným tréninkem navštívit připravená stanoviště, kde si vyzkoušeli například střelbu na přesnost i další činnosti. V 17:00 pak začaly samotné tréninky vedené trenéry SK Čechie Uhříněves. Celkem trénovalo naráz šest týmů od nejmenších dětí až po starší přípravku.

Po trénincích následovala informační část pro rodiče, kteří dostali všechny potřebné informace. O přihlášky na fotbal byl značný zájem, a proto věříme, že většina dětí z náboru bude v našem klubu dlouhodobě spokojená. A menší děti, které ještě trénink nezvládly, se nemohou bát přijít zase příště.

Všem zájemcům a pomocníkům děkujeme.