post

Skvělé výkony a mraky gólů. V Uhříněvsi se rozjela zimní liga starší přípravky

V sobotu 25. listopadu odstartoval v Uhříněvsi historicky 1. ročník zimní ligy starší přípravky. V akci bylo najednou hned 8 týmů a přítomní diváci tak viděli velkou spoustu gólů i výborných výkonů.

Pořádání zimních lig klubem SK Čechie Uhříněves je již letitou tradicí, v tomto roce ale poprvé přibyly také kategorie starší přípravky a mladšího dorostu.

Právě fotbalisté starších přípravek rozjeli skupinovou fázi v sobotu. Najednou se hrály 4 zápasy, do nichž zasáhlo 8 klubů – domácí SK Čechie Uhříněves a dále FK Brandýs-Boleslav, SK Modřany U10, SK Modřany U11, SK Poříčany, Viktoria Žižkov, SC Xaverov a Slavoj Podolí.

Přestože v noci všechny překvapila nečekaně hustá a brzká nadílka sněhu, hřiště bylo na úvodní zápasy výborně připraveno. Nic tak nebránilo kvalitnímu fotbalu a zdravé soutěživosti.

A týmy se skutečně činily. Celkově padlo hned 81 branek, nejvíce jich nasázela Viktoria Žižkov (22). Druhý v tomto směru byl SC Xaverov (20) a třetí FK Brandýs-Boleslav (10).

Všichni mladí fotbalisté nicméně zaslouží uznání za příkladnou bojovnost a nasazení v mrazivých podmínkách. Další kolo zimní ligy starší přípravky se odehraje v sobotu 9. prosince od 9:00.

Kompletní výsledky zimní ligy SPŘ najdete ZDE>>