post

Starší žáci A skončili ve skupině ZL na 2. místě. B tým o něj bude bojovat

Starší žáci A porazili v zajímavém zápase ve středu sousední Sokol Kolovraty 3:2 a uspěli tak v přímém souboji o druhé místo základní skupiny. B tým ještě stejný zápas čeká.

Starší žáci Čechie Uhříněves mají v zimní lize dva týmy, označené jako „A“ a „B“. A tým byl nalosován do skupiny se Sokolem Kolovraty, SK Hostivař, Českým Brodem a Viktorií Sibřina.

Jediným celkem, který naše hráče porazil, byl nakonec suverénní Hostivař, jenž skupinu zaslouženě ovládl. V dalších zápasech jsme se radovali my – 2:0 proti Českému Brodu, 11:1 proti Sibřině a naposledy 3:2 proti Kolovratům. Díky tomu skončili starší žáci A na 2. místě a čeká je boj o celkové třetí místo.

Starší žáci B soupeří ve své skupině s Dolními Počernicemi, Spartakem Hrdlořezy, Čechií Dubeč a týmem FK Brandýs-Boleslav. Právě utkání proti posledně jmenovanému mužstvu nás teprve čeká a rozhodne o tom, zda skončíme ve skupině druzí či třetí.

B tým totiž sice prohrál s prvními Dolní Počernicemi 1:4, ale následně porazil Čechii Dubeč 5:3 a Spartak Hrdlořezy 2:1. Stejně je na tom i Brandýs-Boleslav, ovšem s lepším skóre. Poslední utkání skupiny B se odehraje v neděli 18. února od 11:00.

Starší žáky po konci zimní ligy čekají ještě přípravné zápasy, konkrétně proti týmům Union Čelákovice a TJ Kunice. Dojít by mělo také na konfrontaci s dánským protivníkem.

V prvním soutěžním kole se pak tým U15 představí na hřišti SK Ďáblice a tým U14 bude hostit Union Vršovice B.