post

Další cenné body! A tým vyhrál na půdě sedmé Troji 4:2

Naše áčko potvrdilo i ve druhém jarním kole zlepšenou formu oproti podzimu. Na hřišti sedmé Troji zvítězilo po napínavém průběhu 4:2 a mohlo slavit důležité tři body do tabulky.

Na góly se v duelu Uhříněvse s Trojou moc dlouho nečekalo. A první dva padly do (pro nás) správné branky.

V 15. minutě se prosadil Mykola Kravtsiv, kterého o sedm minut později napodobil Adam Smrčka. Po vynikajícím úvodu jsme tak vedli 2:0!

Bohužel pro nás, domácí zápas nezabalili a dokázali se rychle otřepat. Dva góly za 4 minuty a bylo najednou vyrovnáno. Před našimi kluky v tu chvíli stála těžká zkouška.

Tu jsme ale hodlali zvládnout a ve 37. minutě už bylo opět veseleji. To se totiž prosadil Matěj Hrubý a vedení tak bylo znovu na naší straně.

Druhý poločas už zdaleka tolik gólů nenabídl, obrany byly po úvodní přestřelce pozornější. Nakonec jsme se ale přece jen mohli ještě jednou radovat. V 80. minutě si vzal nejlepší jarní střelec Mykola Kravtsiv penaltu a proměnil – 4:2.

Domácí, kteří navíc hráli celý druhý poločas v deseti, už se na jakékoliv zdramatizování zápasu nezmohli. Proto jsme mohli oslavit cennou výhru a důležité tři body.

Příště se představíme na domácím hřišti. V neděli 24.3. hostíme od 15:00 Union Strašnice. Přijďte nás podpořit!

TJ Sokol Troja – SK Čechie Uhříněves 2:4

Branky: 27. Štancl, 31. Veselý – 15. a 80. Kravtsiv, 22. Smrčka, 37. Hrubý

Sestava: Jevčák – Šindelář, Fabián, Evteev (72. Hlava), Presl – Kovařík, Fiala (79. Kment), Hrubý – Smrčka, Cabrnoch (89. Kratochvíl), Kravtsiv

One thought on “Další cenné body! A tým vyhrál na půdě sedmé Troji 4:2

  1. Pingback: Souhrn víkendu: Áčko slavilo výhru, dorost remizoval, žáci dali 12 gólů – SK ČECHIE UHŘÍNĚVES

Comments are closed.