post

Dva postupy! Mladší dorost i starší žáci budou hrát pražský přebor

Velkou výzvu před sebou mají před nadcházející sezonou mladší dorostenci a starší žáci Čechie. Oba týmy totiž po minulých povedených ročnících postoupily do vyšší soutěže a budou hrát v pražském přeboru.

Mladší dorost skončil po úspěšném jaru na 5. místě tabulky, a protože do přeboru postupovaly hned 3 týmy a dva z klubů před námi mladší dorost do příští sezony nepřihlásily, naskytla se příležitost, kterou jsme využili a postoupili.

V ročníku 2019/2020 se tak můžeme těšit na tyto soupeře: Dukla Jižní Město, Sokol Dolní Počernice, Slovan Bohnice, SK Ďáblice, FC Zličín, FA AZ Praha, SK Libuš, FC Háje, Přední Kopanina, TJ Praga a Střešovice B.

Starší žáci na tom byli v tabulce ještě lépe. Na jaře nevyhráli jen jeden zápas a nakonec skončili na 3. místě tabulky. Proto mohli slavit zasloužený postup do pražského přeboru.

V sezoně 2019/2020 budou starší žáci nastupovat proti těmto soupeřům: Dukla Praha C, Motorlet Praha C, Dukla Jižní Město, ČAFC, FA AZ Praha, SK Ďáblice, Olympia Radotín, SK Libuš, FC Háje C, Přední Kopanina, Union Vršovice.

Nábor do starších žáků

Vzhledem k posunu velkého počtu hráčů do kategorie dorostu budujeme nový tým starších žáků pro nadcházející sezonu a aktuálně hledáme fotbalisty i fotbalové nadšence!

Chceš si zahrát pražský přebor starších žáků za náš tým? Tohle je tvoje šance! Více informací najdeš zde:

Nábor do starších žáků (ročníky 2005 a 2006)