post

Smolná prohra s favoritem. A tým padl doma s Tempem 0:1

Velmi dobrý první poločas, který bohužel neznamenal vedení kvůli neproměňování gólových šancí. Právě to nakonec rozhodlo o výsledku utkání třetího kola I. A třídy našeho áčka proti favorizovanému Tempu.

Začátek zápasu nám vyšel a proti lídru tabulky jsme si dokázali vypracovat velké, mnohdy stoprocentní, příležitosti. Bohužel pro náš tým, ani jedna ze tří šancí v první půli neskončila brankou. V té největší byl Stonawski, který ale z malého vápna přestřelil.

Také Tempo v prvním poločase párkrát zahrozilo, ale gól z toho nebyl.

A na začátku druhého dějství přišel trest. A to jen čtyři minuty po změně stran. Ve 49. minutě se trefil z dálky Ondřej Dušek a Tempo vedlo 1:0. Od té chvíle chtělo výsledek hlavně udržet a kontrolovat.

My si ve druhé půli takové šance jako v prvním poločase již vypracovat nedokázali. A to ani poté, co jsme zjednodušili hru, posílili útok a riskovali. Protože ani Tempo nevyužilo žádný ze svých brejků, utkání skončilo 1:0 pro hosty.

Také v příštím kole nás čeká kvalitní a ambiciózní soupeř, jelikož pojedeme na půdu Březíněvse. Hraje se v sobotu od 10:15.

SK Čechie Uhříněves – FC Tempo Praha 0:1

Branka: 49. Dušek

Sestava: Lončák – Fabian, Fehrens, Bobek, Fiala – Rákosník (46. Cabrnoch), Hrubý (62. Jírů), Kovařík, Hruška, Stonawski (81. Dvořák) – Boubín (83. Hlava)