post

Mladší žáci a starší přípravka U11 mají za sebou soustředění ve Zduchovicích

Letní soustředění mají za sebou mladší žáci a tým starší přípravky U11. Útočiště jsme našli ve vesničce Zduchovice, kde jsme po pět dnů využívali nejen travnaté hřiště, ale také hřiště na beach volejbal. Na kluky čekal pod vedením čtyř trenérů bohatý program.

Soustředění bylo zahájeno v neděli po obědě, kdy se vyrazilo společně ze hřiště v Uhříněvsi autobusem směr Zduchovice. Hned po příjezdu přivítala všechny svačina a šlo se trénovat. Po odpoledním tréninku následovala večeře a poté ještě večerní trénink na písku, kde si kluci mimo jiné vyzkoušeli také posilování.

V pondělí začal pravidelný program – snídaně, dopolední trénink rozdělený svačinou, oběd, polední klid, svačina, odpolední trénink, večeře a večerní trénink. Mimo to měli kluci také dostatečně volna. Někdo se ho rozhodl trávit aktivně na písku, někdo raději zvolil klid.

V úterý večer pak bylo v plánu slavnostní rozlosování velkého turnaje trojic, nazvaného, jak jinak, Liga mistrů. Losem vytvořené týmy si zvolily své názvy a ve středu jsme turnaj zahájili. Celkem bylo 8 týmů a jen v základní skupině se tak odehrálo systémem každý s každým 28 zápasů. Pak následovaly vyřazovací boje. Nakonec se všechny týmy dočkaly odměny.

To už se soustředění nachýlilo ke svému konci. Ve čtvrtek po obědě dorazil na místo autobus a všechny zase odvezl zpět do Prahy.