post

Mladší dorost má za sebou nabitou přípravu. V neděli vstupuje do přeboru

Mladší dorost nedělním domácím utkáním proti Střešovicím (3:4) zakončil přípravu na nadcházející sezonu. V té jsme odehráli šest přípravných zápasů s bilancí 3 výhry, 2 remízy a 1 prohra.

Dorostenci Čechie odstartovali přípravu ve středu 31. července a postupně odehráli šest zápasů, často „anglickým“ modelem neděle – středa – neděle.

Přestože se nám nevyhnuly nemoci, zranění či dovolené, všechny duely jsme odehráli v dostatečném počtu, a tomu odpovídaly také pozitivní výkony a výsledky.

První tři zápasy jsme dokázali vyhrát, když jsme postupně ve velkých přestřelkách porazili ABC Braník (5:3), Viktorii Žižkov (4:2) a Královice (6:4).

Poté přišly dvě divoké remízy. Ta první na půdě ČAFC (3:3), druhá pak v domácím utkání s Pragou (5:5). Na závěr jsme si zažili také první prohru, a to s divizními Střešovicemi (3:4).

Celkově jsme tak přípravu zakončili s bilancí 3-2-1 a divokým skóre 26:21.

Na tyto výsledky se ale brzy zapomene, a proto je potřeba se nyní stoprocentně koncentrovat na pražský přebor, který zahajujeme nedělním zápasem (8.9., 9:00) na půdě FA Zbura (Zličín).

Celý rozpis najdete na stránce mladšího dorostu.