post

Dělba bodů. Áčko remizovalo s Háji 1:1, vyrovnal Stonawski

A tým odehrál v sobotu druhý domácí zápas v řadě, po výhře nad Xaverovem z toho byl tentokrát po boji s týmem FC Háje JM bod po remíze 1:1.

Úvod utkání nám vůbec nevyšel a soupeř toho patřičně využil. Do vedení se tak Háje dostaly hned v 6. minutě, když se prosadil hostující Mácha.

Poté jsme se dokázali zlepšit a postupně začali diktovat tempo zápasu. To vyvrcholilo naším gólem ve 31. minutě, kdy se prosadil, stejně jako proti Xaverovu, Jarda Stonawski.

Do poločasu už se na stavu 1:1 nic nezměnilo. A nakonec se ukázalo, že ani druhá půlka rozuzlení nepřinese. Ale postupně.

Druhé dějství bylo velmi vyrovnané. Chvílemi jsme měli lehce navrch, ale o velkém tlaku nemohla být řeč. A to ani po několika střídáních.

Šancí tentokrát nebylo tolik jako v předchozích zápasech, a proto nakonec duel našeho áčka a áčka hájeckého dopadl smírem.

V tabulce jsme si udrželi 7. místo se zajímavou bilancí – 8 bodů a skóre 8:8. Příští zápas odehraje v sobotu od 10:30 na půdě Sokolu Troja.

SK Čechie Uhříněves – FC Háje JM 1:1

Branky: 31. Stonawski – 6. Mácha

Sestava: Lončák – Fabián (74. Cabrnoch), Bobek, Fiala (67. Lapka), Pilc – Rákosník (46. Mašek), Hruška (84. Jírů), Kovařík, Vácha, Stonawski – Boubín (58. Hrubý)