post

Nevydařený zápas. Áčko dostalo čtyři góly a prohrálo doma s Pragou

Mělo jít o vyrovnaný zápas a to také dlouho platilo. Áčko Čechie Uhříněves hrálo o víkendu s Pragou, která byla před zápasem o dva body před naším týmem. Výsledek byl ale nakonec jednoznačný.

Na domácím hřišti jsme se totiž soupeři dokázali vyrovnat ve hře uprostřed hřiště, rozdíl byl ovšem v řešení klíčových situací před vápnem a v něm. Tam nás Praga předčila, čímž rozhodla.

Za vše hovořil moment před prvním gólem hostů. Zatímco my svou šanci trestuhodně nevyužili, kanonýr Pragy Micka se trefil v těžké pozici parádně a otevřel skóre zápasu.

Do konce prvního poločasu ale již další branka nepadla a tak se šlo do kabin za těsného stavu 1:0 pro Pragu. Zápas byl zcela otevřený a my pomýšleli minimálně na bod…

Jenže naděje vzali za své v 60. minutě, kdy jsme zbytečně faulovali ve vlastním pokutovém území a byla z toho penalta. Tu si vzal na starost Micka a přidal svůj druhý gól v utkání.

Od té chvíle to již byla křeč. K velkým šancím jsme se nedostávali a zápas se začal spíše dohrávat. O to více ale mohou mrzet další inkasované góly v naší síti.

Hosté totiž znovu prokázali velkou efektivitu a udeřili ještě dvakrát, nejprve v 82. minutě a poté o pět minut později. Proto zápas skončil nakonec nepříjemný debaklem 0:4.

Věříme, že příští zápas přijde zase herní i výsledkové zlepšení a navážeme na předchozí kvalitní výkony. Čeká nás totiž veledůležitý duel na půdě Štěrbohol. Hraje se v sobotu od 10:30.

SK Čechie Uhříněves – TJ Praga 0:4

Branky: 25. a 60. Micka, 82. Borko, 87. Dohnal

Sestava: Jevčák – Lapka, Bobek, Fabián, Pilc (70. Fiala) – Rákosník (56. Hrubý), Kovařík ©, Vácha, Hruška, Mašek (76. Cabrnoch) – Jírů (56. Boubín)