post

Fotbal je zpět! Čechie pořádá letní ligu žáků i turnaje přípravek

Právě dnes, v pondělí 11. května, opět po vynucené pauze startují v areálu Čechie Uhříněves tréninky mládežnických týmů. Současné také klub organizuje zajímavé soutěže nejen pro okolní kluby.

Dnešním dnem začínají tréninky pro všechna mládežnická mužstva Čechie, od nejmenších Lvíčat až po mladší dorost. Od 1. června se navíc přidá starší dorost a také druhý tým mladších žáků.

Letní liga a turnaje

Mimo tréninky náš klub organizuje také dvě sportovní akce. Tou první je Letní liga mladších žáků, které se zúčastní až 12 klubů. Každý tým odehraje v následujících pěti týdnech šest zápasů.

Mezi již přihlášenými týmy jsou kromě domácí Čechie nejen mužstva z okolí, ale také například Admira Praha či Viktoria Radim. Velmi nás projevený zájem z klubů těší.

Rovněž navazujeme na úspěšnou praxi ze zimy a pořádáme Jednodenní turnaje přípravek, a to pro týmy ročníků 2013, 2012, 2011 a 2010.

Turnaje se uskuteční během prvních tří červnových víkendů, jejich konkrétní rozpis najdete ZDE. Věříme, že si budou stejně jako v zimě všichni účastníci spokojeni.

Šatny a podobné vnitřní prostory zůstanou zatím zavřené. Restaurace bude fungovat v souladu s vládním nařízením.

Přes všechna uvolnění budeme během všech tréninků a akcí nadále klást velký důraz na zdraví a ochranu hráčů i všech ostatních návštěvníků areálu, ve kterém platí povinnost nošení roušky.