post

Letní liga mladších žáků v Uhříněvsi startuje! Zúčastní se 12 týmů

Už se to blíží! Již tuto sobotu odstartuje v našem areálu Letní liga mladších žáků, kterou pořádá Čechie Uhříněves. Zúčastní se jí 12 týmů, které jsou rozděleny do dvou skupiny po šesti.

Letní ligu načnou zápasy domácí Čechie Uhříněves proti SK Hostivař a duel Junioru Praha s Běchovickými Sršni. Obě utkání se odehrají v sobotu 23. května od 9:00.

Ve stejný den budou následovat zápasy Dolních Počernic proti Admiře (15:30) a Čechie Dubeč s Vršovicemi (15:30). V neděli si pak zahrají Xaverov s Viktorií Radim a Újezd nad Lesy s Kolovraty.

Představí se tedy všichni účastníci Letní ligy. Do skupiny A byly kromě domácí Čechie Uhříněves nalosovány Admira Praha, SK Hostivař, Junior Praha, Běchovičtí Sršni a Dolní Počernice. Ve skupině B budou zápolit Čechie Dubeč, SC Xaverov, Sokol Kolovraty, Újezd nad Lesy, Union Vršovice a Viktoria Radim.

V základních šestičlenných skupinách se hraje systémem každý s každým. Na základě umístění se poté mužstva rozřadí do bojů o 11., 9., 7., 5., 3. a 1. místo. Finále, po kterém proběhne slavnostní vyhlášení a ocenění týmů, je naplánováno na neděli 21. června od 9:00.

Kompletní rozlosování Letní ligy mladších žáků najdete ZDE>>

Letní liga mladších žáků v Uhříněvsi samozřejmě proběhne za dodržování aktuálních vládních nařízení ohledně počtu diváků a dalších opatření.

Na všechny týmy se moc těšíme a věříme, že uvidíme mnoho zajímavých zápasů a férových bojů!