post

Letní liga MŽ (1. kolo): K vidění bylo 50 gólů, domácí Čechie jasně vyhrála

Ve velkém stylu odstartovala Letní liga mladších žáků, kterou pořádá náš klub. Přestože počasí fotbalu příliš nepřálo, všechny zápasy se odehrály na přírodní trávě a padlo v nich přesně 50 branek.

V sobotu ráno, po propršené noci, se odehrály dva souboje. Na jednom z hřišť bojovala domácí Čechie Uhříněves, která nakonec porazila SK Hostivař jednoznačně 10:1. Na druhém hřišti se hrálo o kus vyrovnanější utkání, po kterém nakonec slavili Běchovičtí Sršni výhru 5:2 nad Juniorem Praha.

Sobotní odpoledne pak patřilo dalším dvěma duelům. Utkali se poslední dva zástupci skupiny A, tedy Dolní Počernice a Admira Praha. Prvně jmenovaný tým triumfoval výsledkem 7:1. Zároveň se odehrálo utkání Unionu Vršovice a Čechie Dubeč, které nakonec skončilo jasně 9:0 pro Vršovické.

V neděli dopoledne pak své síly porovnaly SC Xaverov s Viktorií Radim, po zajímavém průběhu utkání se radoval tým z Horních Počernic, když vyhrál 6:3. A konečně ve stejný čas se odehrál také poslední ze zápasů 1. kola Letní ligy mezi Újezdem nad Lesy a Sokolem Kolovraty, ve kterém Újezd zvítězil 5:1.

Další kolo Letní ligy se odehraje výjimečně v týdnu, utkání jsou rozprostřena do čtyř dnů, počínaje úterým 26. 5. až do pátku 29. 5., a tak si diváci určitě přijdou na své.

Výsledky, tabulky a rozpis Letní ligy mladších žáků najdete ZDE>>

Fotogalerie a výsledky

Čechie Uhříněves – SK Hostivař 10:1

Běchovičtí Sršni – Junior Praha 5:2

Dolní Počernice – Admira Praha 7:1

Union Vršovice – Čechie Dubeč 9:0

SC Xaverov – Viktoria Radim 6:3

Újezd nad Lesy – Sokol Kolovraty 5:1