post

Dorost si to rozdal s přeborovými soupeři. Tři zápasy = tři výhry!

Soutěžní sezona Pražského přeboru mladšího dorostu, ve kterém jsme přezimovali na 5. místě, byla zrušena. Proto si tým Čechie Uhříněves naplánoval na květen náhradní program a utkal se se soupeři ze své soutěže. Výsledkem je stoprocentní bilance.

Mladší dorost Čechie byl v Pražském přeboru nováčkem, přesto si vedl velice dobře a podzim zakončil jako pátý tým dvanáctičlenné tabulky s pouhou tříbodovou ztrátou na třetí místo. Možný jarní útok na „bednu“ ovšem zhatila pandemie koronaviru.

Po vlně uvolnění odehrál náš tým během května tři přátelské zápasy, a to právě proti soupeřům z Pražského přeboru. Alespoň částečně si tak soutěž nahradil. A nutno dodat, že úspěšně.

V prvním utkání jsme dokázali porazit Dolní Počernice po divoké přestřelce 5:3, ve druhém jsme těsně zvítězili nad Duklou Jižní Město (3:2) a v poslední květnový den jsme si vyšlápli na SK Střešovice, které jsme zdolali 3:1.

Od 1. června se tým rozdělí. Hráči ročníku 2003 směřují do nově založeného staršího dorostu, hráče ročníku 2004 zase doplní kolegové ročníku 2005 a budou společně tvořit mužstvo mladšího dorostu.