post

Letní liga MŽ má za sebou další dvě kola. K vidění byly přestřelky i těsné souboje

Nabitý program čekal minulý týden na účastníky Letní ligy mladších žáků. Vzhledem k vloženému kolu totiž odehrál každý tým dva zápasy. Komu se dařilo a jak vypadají průběžné tabulky?

Skupina A

Domácí Čechie Uhříněves odehrála dvě utkání ve dvou dnech. V pátek narazila na Junior Praha a tento zápas prohrála těsně 3:4. V sobotu si pak spravila chuť, když porazila Běchovické Sršně 5:1.

To Junioru se dařilo, po výhře nad Čechií Uhříněves zdolal i Admiru a to poměrem 10:3. Naopak Běchovičtí Sršni nenavázali na výhru z prvního utkání a v minulém týdnu dvakrát prohráli.

Jediným stoprocentním týmem ve skupině A tak zůstávají Dolní Počernice, které dokázaly porazit Admiru (7:1), Běchovické Sršně (7:0) i Hostivař (9:2).

Výsledky a průběžnou tabulku najdete ZDE >>

Skupina B

Ve druhé skupině najdeme hned dva týmy s plným počtem bodů. Tím prvním jsou Vršovice, které zdolaly v minulém týdnu Xaverov 6:4 a také Sokol Kolovraty v poměru 13:2.

Druhým stoprocentním účastníkem skupiny B je Újezd nad Lesy. Ten si nejdřív poradil s Viktorií Radim po výsledku 4:0 a konečně porazil Xaverov nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

První tři body oslavily v minulém týdnu také Kolovraty a Viktoria Radim. Kolovraty porazily Dubeč vysoko 15:2 a Viktoria Radim zdolala stejného soupeře 3:0.

Výsledky a průběžnou tabulku najdete ZDE >>