post

Muži těsně prohráli s Brodem a Královicemi. Utkání s Třeboradicemi zrušeno

Dva vyrovnané zápasy odehráli muži Čechie Uhříněves v minulém týdnu. Nejprve ve čtvrtek s B týmem Českého Brodu a poté v sobotu v Královicích. Byly z toho nakonec dvě těsné prohry.

Čtvrteční utkání proti Českému Brodu B odehrály za náš tým dvě odlišné jedenáctky. Tým, který zrovna nebyl v akci, nicméně neodpočíval, ale absolvoval běžecký trénink.

V prvním poločase jsme nechali soupeře odskočit do dvoubrankového vedení, ještě do hvizdu jsme ale dokázali srovnat. Trefili se postupně Milan Boubín a Matěj Vácha.

Ve druhé půli jsme měli dokonce více ze hry než soupeř, své velké příležitosti jsme ale bohužel neproměnili. A tak přišel trest. Hosté využili naši chybu a nakonec zvítězili 3:2.

Na sobotní duel jsme již na půdu Královic jeli v menším počtu hráčů. S přeborovým soupeřem jsme hráli od začátku vyrovnané utkání a to se projevilo také na výsledku.

Sice jsme to byli opět my, kdo jako první inkasoval, ale ještě do poločasu jsme zásluhou gólu Matěje Hrubého vyrovnali.

Ve druhém dějství nakonec Královice strhly vítězství na svou stranu brankou z brejku, kdy jsme my svou akci nezakončili a domácí toho skvěle využili. Proto jsme prohráli 1:2.

Ve čtvrtek proti Hostivaři, sobota s otazníkem

Také v tomto týdnu odehrajeme hned dva zápasy. Ve čtvrtek, znovu od 18:45, přivítáme B tým SK Hostivař.

Na sobotu byl pak plánován zápas proti Třeboradicím, již je ale jisté, že dojde ke změně, jelikož soupeřův tým je nyní v povinné preventivní karanténě. Buď se podaří sehnat na poslední chvíli ještě jiného soupeře, nebo odehrajeme modelový zápas mezi sebou. Tak jako tak se bude hrát v sobotu od 10:30 na našem hřišti.