post

Áčko přivezlo tři body z Troji za výhru 2:1. Béčko zůstává stoprocentní

Šestibodovou sobotu zažily seniorské týmy Čechie Uhříněves. Výhry nám ale soupeři nedali v žádném případě zadarmo. Áčko nakonec vyhrálo na půdě Troji 2:1, béčko doma porazilo Nusle 4:1.

Áčko bralo těsnou výhru

A tým se po postupu přes Hostivař v poháru vrátil do dostihů v 1.A třídě, a to na hřišti Troji. Domácí hráli od začátku velmi pozorně v obraně, přesto jsme si první šance vytvořili my.

Ve 20. minutě se přesto radovali domácí fotbalisté. Po standardní situaci se hlavou prosadil Frank. Od té chvíle jsme Troju výrazně zatlačili a výsledkem bylo vyrovnání.

Ve 36. minutě totiž našel Martin Kovařík dlouhým pasem nabíhajícího Matěje Hrubého a ten perfektně přehodil domácího brankáře – 1:1! Tímto výsledkem skončil první poločas.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky jsme vlétli jako uragán a hned si vytvořili dvě obrovské příležitosti. Bohužel pro nás zůstaly neproměněny. A tak minuty dál utíkaly…

Jedné velké šance se pak za stavu 1:1 dočkali i domácí, naštěstí nás zachránilo břevno. Jinak jsme ale hru měli pod kontrolou. Otázkou bylo, zda dokážeme převahu přetavit ve vítězný gól.

A povedlo se! V 74. minutě si za vápnem dobře připravil míč Milan Boubín a tvrdou ranou nedal domácímu brankáři šanci. Závěr jsme si již pohlídali a brali výhru 3:1.

TJ Sokol Troja – SK Čechie Uhříněves 1:2

Branky: 20 Frank – 36. Hrubý M., 74. Boubín

Sestava Čechie: Lončák – Pilc (46. Bobek), Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv, Vaněk, Fehrens (38. Horák), Hrubý M., Mašek – Boubín

Béčko má čtvrtou výhru

Béčko hostilo na domácí půdě Nusle a chtělo zůstat i nadále stoprocentní. Komplikace ovšem přišla ve 13. minutě, kdy se hosté brankou Repetného dostali do vedení 1:0.

Naštěstí jsme se dokázali Horákovou brankou vrátit do zápasu a druhou polovinu ovládli. Tři góly ve druhém dějství znamenaly naši výhru 4:1.

SK Čechie Uhříněves B – SK Nusle 4:1

Branky: 30. a 75. Horák, 55. Šindelář, 89. Skála – 13. Repetný

Sestava Čechie: Třešňák M. – Bobek, Fabián, Skála, Pilc (46. Cabrnoch) – Fiala, Hlava, Fehrens, Horák, Šindelář – Jakubowicz