post

Smutný víkend. Áčko Čechie padlo s Xaverovem, poprvé prohrálo béčko

Jestli jsme si minule libovali nad šestibodovou sobotou, tentokrát nám moc do zpěvu nebylo. Seniorské týmy Čechie Uhříněves totiž shodně prohrály 1:3. Áčko dokonce na domácí půdě.

Áčko srazily šance i chyby

Áčko Čechie prožilo proti Xaverovu parádní start. Jasně jsme dominovali a přestože jsme dvě velké šance neproměnili, šli jsme brzy do vedení, když se prosadil Milan Boubín.

Vypadalo to, že máme vše pod kontrolou. To se ale brzy změnilo. Hosté ze svého vůbec prvního útoku dostali výhodu rohového kopu a po něm vyrovnali na 1:1.

Od té chvíle se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém často vázla kombinace na obou stranách. V obrovské šanci se pak ocitl Standa Mašek, svůj samostatný únik ale bohužel neproměnil.

A Xaverov trestal naše chyby a okénka v defenzivě. Slepenými góly se dvakrát po sobě prosadil hostující Knyshov a najednou to bylo 1:3. To už se do poločasu nezměnilo.

Jeden důležitý moment se v prvním dějství ovšem přece jen odehrál. Xaverovský Lebeda v přerušené hře neférově strčil našeho hráče a byl po zásluze vyloučen. Tím začalo nekonečné dobývání hostující obrany.

To bohužel nebylo úspěšné. Přestože jsme si na začátku druhého poločasu nějaké příležitosti vytvořili, následně to již byla od našeho týmu velká křeč a prosadit jsme se nedokázali.

Na domácí půdě jsme tak s Xaverovem prohráli 1:3 a je jasné, že nemůžeme být s dosavadní sezonou spokojeni. Teď je načase, abychom se zvedli a zlepšili.

SK Čechie Uhříněves – SC Xaverov 1:3

Branky: 6. Boubín – 8. Lebeda, 30. a 33. Knyshov

Sestava Čechie: Lončák – Pilc (44. Bobek), Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv, Vaněk, Fehrens (46. Vácha), Hrubý M., Mašek (79. Stonawski) – Boubín

Béčko poprvé padlo

Víkend nevyšel ani našemu béčku, které hrálo proti Šeberovu na Strahově a prohrálo rovněž 1:3. Naši jedinou branku zaznamenal v 66. minutě Roman Seniv, který ale skóre pouze korigoval.

Olympia Šeberov – SK Čechie Uhříněves B 3:1

Branky: 8. a 63. Šetina, 58. Kučera – 66. Seniv

Sestava Čechie: Třešňák M. – Pilc, Fabián, Hlava, Hrubý P. – Fiala, Šindelář (78. Procházka), Fehrens, Kment, Seniv – Jakubowicz (46. Kaněra)