post

Zimní ligy v Uhříněvsi jsou již naplněny. Místa zbývají v turnajích přípravek

Areál Čechie Uhříněves se v posledních letech stává synonymem nejen pro spoustu mistrovských zápasů, ale také pro různé turnaje a ligy. To potvrdil zájem o nadcházející Zimní ligy žáků.

Klub SK Čechie Uhříněves pořádá ve spolupráci s MČ Praha 22 již 4. ročník Zimní ligy starších žáků. Té nadcházející se zúčastní 10 týmů. A místa byla zaplněna v rekordním tempu.

Mezi účastníky budou kromě domácí Čechie patřit také Dolní Počernice, Slovan Kunratice, Union Vršovice, Viktoria Radim, Český Brod, ČAFC Praha, Rapid Psáry, SC Xaverov a Sparta Praha dívky.

První utkání se odehrají v sobotu 21. listopadu. Boje o umístění jsou naplánovány na neděli 14. února. To vše na moderní umělé trávě třetí generace v Uhříněvsi.

Kompletní rozlosování Zimní ligy starších žáků najdete ZDE>>

Nově pořádáme rovněž Zimní ligu mladších žáků. Počet zúčastněných týmů je také 10 a i herní systém je na stejné bázi. To znamená dvě skupiny po pěti, ve skupině každý s každým, poté o umístění.

Přihlášenými týmy mimo domácí Čechii jsou Admira Praha, Běchovičtí Sršni, Sparta Praha dívky, TJ Kouřim, AFK Sadská, Český Brod, Sokol Kolovraty, FC Háje JM a Újezd nad Lesy.

Zápasy 1. kola se odehrají v sobotu 21. listopadu. Veškeré duely o umístění pak v neděli 7. února. Zimní liga mladších žáků probíhá rovněž kompletně v areálu v Uhříněvsi.

Kompletní rozlosování Zimní ligy mladších žáků najdete ZDE>>

Turnaje přípravek

Svou oblibu si získaly také jednodenní turnaje přípravek v Uhříněvsi. Pro zimní sezonu 2020/2021 je opět vypsáno hned několik akcí pro děti ročníků 2010-2013, případně mladší.

Část turnajů je již plně obsazena, u většiny ale zůstává ještě volné místo, často poslední. Proto neváhejte a podívejte se na rozpis turnajů pro nadcházející období.

Kompletní rozpis turnajů pro přípravky najdete ZDE>>