post

Áčko Čechie zabralo. Po velké bitvě vyhrálo v Březiněvsi 1:0

Zase ty neproměněné šance… Už už to vypadalo, že prokletí našeho áčka bude pokračovat i na půdě Březiněvsi. Nakonec jsme ovšem střeleckou smůlu prolomili a odvezli z horké půdy soupeře 3 body.

Od první minuty se hrálo podle stejného scénáře. Domácí Březiněves o něco více držela míč, my byli ovšem nebezpečnější v poslední třetině hřiště. A vytvářeli si i velké příležitosti.

Bohužel pro nás jsme buď minuli nebo nás vychytal skvělý brankář domácích. Postupně se tak neprosadili Boubín, Vaněk ani Podvín. A nevyšlo to ani střelami z větší vzdálenosti.

Protože na druhé straně jsme Březiněves do prakticky ničeho nepustili, poločas skončil 0:0. Do toho druhého jsme vstoupili podobně jako do prvního dějství.

Jenže ani tentokrát střeleckou nemohoucnost ne a ne ukončit, a to ani po velké příležitosti Standy Maška. Přibližně od 65. minuty začali být pro změnu nebezpečnější domácí.

Především dvě šance stály za to. Nejdříve střílel hostující záložník z hranice pokutového území, vychytal ho ovšem Kuba Lončák. Při další situaci nás zachránilo břevno.

A tak už to vypadalo, že se utkání chýlí k bezbrankové remíze. Ovšem v 85. minutě si vzal míč Matěj Hrubý, pronikl s ním do vápna soupeře a zakončil přesně! Konečně jsme vedli 1:0!

Nejtěsnější vedení jsme již do konce zápasu udrželi a po dvou ztrátách v řadě tak brali plný bodový zisk.

TJ Březiněves – SK Čechie Uhříněves 0:1

Branka: 85. Hrubý

Sestava Čechie: Lončák – Bobek, Podvín, Kovařík, Hrubý P.  – Seniv (65. Cabrnoch), Vácha (91. Pilc), Hrubý M., Vaněk, Mašek (93. Horák) – Boubín