post

Starší dorost na vlně. V krásném zápase na Aritmě vyhrál již po 6. v řadě!

První dva zápasy, dvě prohry. Tento vstup nově vzniklého staršího dorostu Čechie Uhříněves do sezony je ale dávno zapomenut. Naši hráči totiž od té doby sbírají samá vítězství a střílí mraky gólů.

První porážka sezony přišla po vyrovnaném domácím zápase s Radotínem. Ten doteď neztratil ještě ani bod. Výsledkově nám nevyšlo ani druhé kolo na Tempu.

Pak ale tým nabral formu, kterou si drží doteď. První vítězství přišlo na domácí půdě proti Kbelům, které jsme porazili 5:1. A o týden později jsme rozstříleli opět doma Újezd nad Lesy rovnou 8:1.

Následovala další přesvědčivá výhra, tentokrát na hřišti Bechovických Sršňů, kde jsme triumfovali poměrem 5:0. V dalším zápase, tentokrát proti Chodovu, jsme znovu nasázeli soupeři pět branek a vyhráli 5:1.

Prozatimním vrcholem byl nedělní zápas na hřišti Aritmy Praha. Od začátku se hrál pohledný fotbal z obou stran. Nejdříve jsme měli navrch my, pak zase soupeř. A tak to pokračovalo celý zápas.

Slavit jsme ale nakonec mohli my! Přestože jsme o poločase prohrávali 1:2, utkání jsme ve druhém dějství dokázali otočit a zvítězili 4:2. Zaznamenali jsme tak 5. výhru v soutěži v řadě.

A nesmíme zapomenout na pohárový zápas, který jsme odehráli na domácím hřišti proti týmu SK Hostivař. Po výhře 5:2 jsme postoupili do dalšího kola.

Teď musíme doufat, že nesundáme nohu z plynu, protože nás čekají další těžké zápasy. O následujícím víkendu má každopádně starší dorost volný los, do akce se vrátí zase za týden.

Rozlosování a další informace o starším dorostu najdete ZDE >>