post

Prosincové turnaje přípravek zrušeny. Zimní liga SŽ se snad rozběhne

Vzhledem k vývoji epidemiologické situace a aktuálním i plánovaným opatřením muselo dojít ke zrušení či úpravě některých plánovaných akcí v Uhříněvsi.

Hrát se určitě nebudou prosincové turnaje mladších a starších přípravek. I kdyby došlo k dalšímu zmírnění opatření, na hřišti smějí být pouze dva týmy. Turnaje, jak jsme byli zvyklí, tedy odehrát možné není. Lednový a únorový program je závislý na dalším vývoji.

Zrušení bohužel postihlo rovněž Zimní ligu mladších žáků, kterou rovněž nebude možné odehrát v plánovaném ani náhradním formátu. Pokud se situace bude vyvíjet zdárně, může dojít k uspořádání alespoň jednodenních či dvoudenních turnajů pro tuto kategorii.

Naopak stále ve hře je odehrání již 4. ročníku Zimní ligy starších žáků, která by v případě uvolnění mohla odstartovat již v prosinci a dohrávat se v průběhu lednu a února, jak bylo naplánováno.

Všem týmům a trenérům děkujeme za zájem o akce v Uhříněvsi a věříme, že se na hřišti zase brzy uvidíme. Všem nyní přejeme hlavně pevné zdraví!