post

Áčko Čechie nestačilo na silné Spoje. Na jejich půdě prohrálo 1:3

Po výhře 3:0 nad Kunratice čekal A tým Čechie Uhříněves jeden z nejtěžších soupeřů v rámci I. A třídy. Tým TJ Spoje Praha, jehož mnozí hráči mají zkušenosti z nejvyšších českých soutěží.

Kvalita soupeře byla od první minuty znát. Spoje držely častěji míč a na hřišti chtěly dominovat. Ovšem náš tým se jim poctivou hrou a obětavostí dokázal vyrovnat. Dlouho bylo skóre 0:0.

To bohužel Spoje prolomily ve 28. minutě, kdy skóre otevřel domácí Kočí. Ještě hůře nám bylo v nastavení prvního poločasu, kdy Spoje po závaru z rohu zvýšily na 2:0.

Jenže A tým Čechie se nehodlal vzdát. Ve druhém poločase jsme předvedli o hodně lepší výkon a byli odměněni. V 60. minutě vrátil míč před branku Tomáš Podvín a Matěj Hrubý skóroval.

Od snížení jsme sahali po bodu. Domácí se soustředili především na udržení těsného vedení, zatímco my se snažili vyrovnat. Bohužel nám žádná nadějná akce či standardka nevyšla.

V 94. minutě pak dostal náš brankář červenou kartu a Spoje výhodu pokutového kopu. Ten proměnil Vojtěšek a bylo rozhodnuto. Nakonec jsme odjeli bez bodu.

Proti silnému soupeři jsme ale předvedli kvalitní výkon. Ten budeme muset zopakovat další sobotu, kdy na naše hřiště přijede favorit celé soutěže – Tempo Praha.

TJ Spoje Praha – SK Čechie Uhříněves 3:1

Branky: 28. Kočí, 45+1. Jarovský, 90+5. Vojtěšek – 60. Hrubý M.

Sestava Čechie: Třešnák – Trcka (37. Cabrnoch), Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv, Vaněk, Fehrens, Hrubý M., Stonawski (88. Kurka) – Mazanec (46. Vácha)