post

A tým Čechie má po pěti zápasech 7 bodů. Béčko je stoprocentní

Dvě výhry, dvě porážky a jedna remíza. To je dosavadní bilance A týmu Čechie Uhříněves po pěti odehraných kolech v I. A třídě. Béčko své první dvě kola zvládlo bez problémů.

Áčko v prvním utkání porazilo Kunratice 3:0, pak ovšem přišla porážka 1:3 na hřišti silných Spojů. Následoval duel s největším favoritem soutěže Tempem, který skončil remízou 1:1.

Ve vloženém kole jsme porazili Dolní Počernice na jejich půdě těsně 1:0. Poté nicméně přišlo zatím jasně největší zklamání – velmi špatný výkon a prohra 1:4 na hřišti Troji.

Náš A tým je tak po pěti kolech na 9. místě tabulky se sedmi body a skóre 7:8. Nutno dodat, že soutěž je zatím velice vyrovnaná. V dalším utkání hostíme Xaverov.

B tým stoprocentní

První dvě utkání má za sebou rovněž uhříněvské béčko. To si zatím počíná suverénně. V prvním duelu porazilo Duklu Jižní Město 4:0, v tom druhém nadělilo Štěrboholům dokonce sedmičku.

B tým tak zatím vede o skóre svou skupinu druhé třídy. Stoprocentní jsou kromě našeho týmu rovněž Sokol Benice a Dolní Měcholupy. V dalším zápase hrajeme doma proti Čechii Dubeč B.