post

Áčko Čechie porazilo Xaverov 3:0, béčko deklasovalo Dubeč 8:0

Výborný víkend mají za sebou seniorské týmy Čechie Uhříněves. Áčko i béčko si připsaly tři body a navíc nedostaly ani gól. B tým tak zůstává stoprocentní.

A tým Čechie chtěl napravit prohru ze hřiště Troji a to se mu proti Xaverovu povedlo. Skóre utkání otevřel už ve 2. minutě přesnou hlavičkou po centru Jarda Stonawski.

V 16. minutě už to bylo 2:0. Tomáš Podvín pronikl na pravé straně a přihrál na Matěje Hrubého, který efektní patičkou poslal míč z malého vápna do sítě.

Do poločasu jsme měli ještě několik šancí, ale gól už nepřišel. To se změnilo ve druhém dějství, kdy se ze samostatného úniku prosadil Roman Seniv. Výsledkem 3:0 již zápas skončil.

Čechie Uhříněves – SC Xaverov 3:0

Branky: 2. Stonawski, 16. Hrubý M., 53. Seniv
Sestava: Jevčák – Vácha, Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv (60. Rákosník), Hrubý M., Klégr, Fehrens, Stonawski (46. Sobota) – Mazanec

Po utkání áčka se do akce pustilo béčko a bylo se na co dívat. Náš tým totiž deklasoval béčko sousední Čechie Dubeč, když soupeři nasázel hned osm branek.

V prvním poločase se prosadil dvakrát Kuba Rákosník, po jedné trefě přidali Roman Seniv a Filip Sobota. Ve druhém završil Rákosník hattrick, dvě branky přidal Darek Jakubowicz a jednou překonal hostujícího brankáře rovněž střídající Jarda Stonawski.

B tým Čechie Uhříněves tak zahájil sezony výborně, po třech kolech má plný počet bodů a skóre 19:0.

Čechie Uhříněves B – Čechie Dubeč B 8:0

Branky: 21. Seniv, 26., 38. a 59. Rákosník, 33. Sobota, 47. a 78. Jakubowicz, 81. Stonawski
Sestava: Třešňák M. – Fabián, Hlava, Šmejkal, Dvořák – Sobota (45. Stonawski), Klégr (46. Kment), Fehrens (46. Šindelář), Seniv, Rákosník – Jakubowicz