post

Další výhry! A tým Čechie zdolal 3:0 Háje, béčko smetlo Nusle 8:0

Tohle si necháme líbit. Druhý víkend po sobě zvládly seniorské týmy Čechie Uhříněves s plným bodovým ziskem a čistými konty. Soupeři se změnili, výsledky ale zůstaly.

A tým Čechie Uhříněves přivítal na domácí půdě FC Háje JM, soupeř byl před námi o dva body. Od začátku se hrál poměrně vyrovnaný duel, brzy jsme ale začali mít lehce navrch.

To se potvrdilo ve 26. minutě, kdy po pěkné akci vyslal Toby Mazanec do úniku Romana Seniva a ten si věděl rady. Střelou podél gólmana otevřel skóre utkání.

Výsledkem 1:0 pro domácí první poločas skončil. V tom druhém jsme byli lepším týmem, bohužel jsme nadějné příležitosti neproměnili. V 82. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující brankář.

V 86. minutě pak bylo definitivně rozhodnuto. Obránce Tomáš Podvín napřáhl z vlastní poloviny hřiště a parádně přehodil vyběhnutého náhradního gólmana hostů – 2:0. V poslední minutě pak ještě přidal svůj druhý gól Roman Seniv a vyhráli jsme tak podruhé v řadě 3:0.

Čechie Uhříněves – FC Háje JM 3:0

Branky: 26. a 90. Seniv, 86. Podvín
Sestava: Jevčák – Vácha, Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv, Hrubý M., Vaněk, Fehrens, Stonawski (88. Klégr) – Mazanec (86. Boubín)

Po zápase áčka se tradičně představilo rovněž béčko, které hostilo Nusle a šlo o jednoznačnou záležitost. Naši hráči soupeře ve všem předčili a oba poločasy vyhráli shodně 4:0.

Po závěrečném hvizdu tak světelná tabule ukazovala skóre 8:0. Podruhé v řadě se hattrickem blýskl Jakub Rákosník, o další góly se podělilo hned pět hráčů. B tým Čechie zůstává stoprocentní.

Čechie Uhříněves B – Nusle 8:0

Branky: 11. Jakubowicz, 33., 54. a 56. Rákosník, 39. Boubín, 44. Sobota, 75. Procházka, 77. Cabrnoch
Sestava: Lončák (46. Třešňák J.) – Dvořák, Hlava, Šmejkal, Pilc (60. Šindelář) – Sobota, Klégr, Cabrnoch, Boubín, Rákosník (79. Třešňák M.) – Jakubowicz (71. Procházka)