post

Áčko Čechie vyhrálo potřetí v řadě, béčko zůstalo stoprocentní

Seniorské týmy Čechie Uhříněves zvládly třetí víkend v řadě s plným bodovým ziskem. V souběžně hraných utkáních zvítězilo Áčko v Březiněvsi 2:1 a Béčko triumfovalo 2:0 v Dolních Měcholupech.

Zápas Čechie Uhříněves na půdě Březiněvsi se nesl po celou dobu v duchu zahozených šancí našeho tým. V prvním i druhém poločase jsme totiž měli několik stoprocentních příležitostí.

Vedení jsme se ujali hned v 1. minutě po trefě Tobyho Mazance, domácí ale ze standardní situace srovnali. Na to odpověděl ještě do přestávky Dan Fehrens a vedli jsme 2:1.

Ve druhém dějství jsme mohli a měli utkání rozhodnout, jenže, jak již bylo zmíněno, branka se pro nás stala zakletou. A to i přesto, že několikrát byla prakticky prázdná.

Hrdinou se tak nakonec musel stát brankář Kuba Jevčák, který postupně zneškodnil hned dva pokutové kopy! Nervózní utkání jsme tak zvládli za 3 body po výhře 2:1.

TJ Březiněves – Čechie Uhříněves 1:2

Branky: 13. Pfeifer – 1. Mazanec, 28. Fehrens
Sestava: Jevčák – Vácha (59. Cabrnoch), Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv (46. Boubín), Hrubý M., Vaněk, Fehrens, Stonawski – Mazanec (74. Procházka)

B tým Čechie Uhříněves hrál tentokrát ve stejném čase, a to na půdě Dolních Měcholup. Také béčku vyšel skvěle vstup do utkání, když skóroval v 5. minutě Filip Sobota.

Stejný hráč pak ve 31. minutě vedení navýšil na dvougólové. A to bylo z branek všechno. Béčko vyhrálo 2:0, zůstalo s patnácti body stoprocentní a navíc ještě ani jednou neinkasovalo.

Dolní Měcholupy Čechie Uhříněves B 0:2

Branky: 5. a 31. Sobota
Sestava: Třešňák M. – Dvořák, Hlava, Šmejkal, Pilc – Sobota, Klégr, Fabián, Kurka (46. Kment), Rákosník – Jakubowicz (46. Štěpánek)