post

A tým Čechie remizoval s Vršovicemi 1:1. Béčko drží unikátní sérii

Po třech výhrách přišla ztráta. Áčko Čechie Uhříněves remizovalo na domácí půdě s Vršovicemi 1:1. Naopak béčko dál nezná nic jiného než výhry, tentokrát uspělo nejtěsnějším možným rozdílem.

A týmu Čechie nevyšel proti Vršovicím vstup do utkání, když se hosté ujali už v 5. minutě vedení 1:0. Postupně jsme se ovšem dostali do tempa a začali soupeře přehrávat.

Odměna přišla ve 33. minutě, kdy se z voleje trefil Jarda Stonawski a bylo vyrovnáno. Za chvíli přidal krásnou branku také Honza Cabrnoch, sudí ji nakonec bohužel neuznal kvůli ofsajdu.

Proto skončil poločas 1:1. A nakonec i celý zápas. Ve druhém dějství totiž bylo šancí minimum. Největší kaňkou tak pro nás bylo další zranění důležitého hráče, kterému přejeme brzké uzdravení.

Čechie Uhříněves – Union Vršovice 1:1

Branky: 33. Stonawski – 5. Adámek
Sestava: Jevčák – Cabrnoch, Podvín, Kovařík, Hrubý P. (84. Dvořák) – Sobota, Hrubý M., Klégr, Fehrens, Stonawski – Mazanec (43. Boubín)

Béčko Čechie si to hned po utkání áčka rozdalo rovněž s Vršovicemi. Od začátku se hrál vyrovnaný duel a bylo jasné, že tentokrát velkou přestřelku neuvidíme.

Diváci tak nakonec viděli pouze jednu branku. Naštěstí do správné sítě. Ve 45. minutě se trefil Ondra Procházka. Béčko díky tomu zůstalo stoprocentní, navíc po šesti kolech stále neinkasovalo.

Čechie Uhříněves B – Union Vršovice B 1:0

Branky: 45. Procházka
Sestava: Třešňák M. – Dvořák (6. Cabrnoch), Hlava, Šmejkal, Pilc – Jakubowicz, Klégr (77. Jevčák), Fabián (66. Kovařík), Beránek, Hruška – Procházka (62. Šindelář)