post

Áčko Čechie porazilo doma Ďáblice 3:0, béčko poprvé prohrálo

Třetí výhru v poměru 3:0 po sobě si připsal A tým Čechie Uhříněves. Celkově náš tým zaznamenal 7 výhru z posledních 8 zápasů a je třetí. Naopak béčko poprvé v soutěži prohrálo.

Úvod zápasu Čechie Uhříněves s Ďáblicemi byl neurovnaný a bez šancí. K těm se jako první propracovalo naše áčko, nejdřív ho ale zastavilo břevno. Přesto jsme se mohli jako první radovat.

Ve 28. minutě završil pěknou akci střílející Michal Vaněk a vedli jsme 1:0. A uběhly pouze dvě minuty, kdy stejný hráč zvýšil hlavou po rohovém kopu na 2:0. Tak skončil poločas.

V tom druhém se hrál poměrně vyrovnaný duel, kdy jsme poctivě bránili a vyráželi k nebezpečným brejkům. Bohužel jsme tři velké příležitosti neproměnili.

Definitivní razítko na naši výhru přišlo v 80. minutě. Hostující obraně unikl Toby Mazanec a podél brankáře skóroval – 3:0. Tímto výsledkem již utkání k naší radosti skončilo.

Čechie Uhříněves – SK Ďáblice 3:0

Branky: 28. a 30. Vaněk, 80. Mazanec
Sestava: Beránek – Hrubý M., Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv (84. Rákosník), Vaněk, Fehrens, Boubín (69. Vácha), Cabrnoch – Mazanec

B tým Čechie prožil v duelu s Malešicemi úvod hrůzy. Už ve čtvrté minutě jsme totiž prohrávali 0:2 a bylo jasné, že nás čeká náročné dobývání soupeřovy zatažené obrany.

Přestože jsme si některé šance dokázali vytvořit, skórovat nám tentokrát nebylo souzeno. Béčko tak poprvé v sezoně ztratilo body po domácí porážce 0:2.

Čechie Uhříněves – AFK Malešice 0:2

Branky: 3. Divin, 4. Slatinka
Sestava: Třešňák J. (46.Třešňák M.) – Dvořák, Hlava (6. Pilc), Bobek, Hruška – Fiala (46. Fabián), Sobota (32. Rákosník), Klégr, Šmejkal, Stonawski (73. Jakubowicz) – Procházka