post

A tým Čechie znovu bodoval, v Hrdlořezích vyhrál 6:0. Béčko padlo

A tým Čechie Uhříněves potvrdil roli favorita a zvítězil na půdě posledních Hrdlořez jednoznačně 6:0. Hattrick zaznamenal útočník Toby Mazanec. Naopak béčko podruhé v řadě prohrálo.

Áčko Čechie dokázalo navázat na poslední vydařené výsledky a v Hrdlořezích od začátku utkání diktovalo tempo hry. Chvíli nicméně trvalo, než se nám to podařilo potvrdit góly.

Poprvé jsme se prosadili ve 23. minutě, kdy se trefil hlavou Toby Mazanec. Stejný hráč pak naše vedení zdvojnásobil a o poločase jsme vedli 2:0, ačkoliv velkých šancí jsme měli ještě více.

Vstup do druhého dějství se nám nicméně nepovedl a domácí hru vyrovnali. Postupem času se náš tým nicméně znovu probral a začal střílet další branky.

V 78. minutě zakončil pěknou akci Roman Seniv – 3:0. Poté završil z penalty hattrick Toby Mazanec. Na 5:0 zvyšoval Michal Vaněk a skóre uzavřel z přímého kopu Tomáš Podvín – 6:0.

V příštím kole čeká naše muže velký šlágr – souboj třetí Čechie Uhříněves se čtvrtými Dolními Chabry, který se hraje tradičně v sobotu v 10:30 v Uhříněvsi.

Spartak Hrdlořezy – Čechie Uhříněves 0:6

Branky: 23., 40. a 81. z pen. Mazanec, 78. Seniv, 84. Vaněk, 88. Podvín
Sestava: Beránek – Hrubý M., Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv (82. Rákosník), Vaněk, Fehrens, Boubín, Vácha (59. Klégr) – Mazanec (83. Bobek)

Béčko Čechie jelo na půdu béčka Stodůlek, kde se očekával těžký a vyrovnaný zápas. To se také potvrdilo. Úvod utkání nicméně patřil našemu týmu, když skóre otevřel v 5. minutě Ondra Procházka.

Poté jsme měli další tři velké šance, které bohužel zůstaly neproměněny. A přišel trest. Domácí ze dvou standardek skóre otočili a nakonec přidali ještě třetí gól.

Sokol Stodůlky B – Čechie Uhříněves B 3:1

Branky: 43. Růžička, 70. Jovič, 85. Thon – 5. Procházka
Sestava: Beránek – Dvořák, Skála, Bobek, Hruška – Seniv, Fehrens (77. Pilc), Cabrnoch, Klégr, Vácha – Procházka (55. Rákosník)