post

Úspěšné Velikonoce! Áčko vyhrálo na Hájích, béčko uspělo v Nuslích

Třetí šestibodový víkend mají za sebou muži Čechie Uhříněves. Áčko uspělo na těžké půdě Hájů, když v pátek vyhrálo 2:1. Béčko zase v pondělí triumfovalo na hřišti SK Nusle v poměru 3:2.

FC Háje JM – Čechie Uhříněves 1:2

Branky: 39. Soucha – 15. Mazanec, 42. Seniv
Sestava: Beránek – Hrubý M., Podvín, Bobek, Hrubý P. – Cabrnoch (72. Klégr), Vaněk, Fehrens (86. Hančl), Boubín, Seniv (90. Sobota) – Mazanec (81. Rakosník)

Muži A odehráli své utkání už ve sváteční pátek a to na hřišti před zápasem šestého týmu tabulky FC Háje. Domácí byli navíc povzbuzeni nedávnou výhrou nad Tempem.

Náš tým vstoupil ovšem do zápasu velmi dobře a v první půli dominoval. Gólově jsme převahu potvrdili v 15. minutě, kdy se trefil útočník Toby Mazanec.

Ve 39. minutě jsme nicméně z ojedinělé akce soupeře inkasovali, a to i s velkou dávkou smůly při odrazu míče. Jenže trvalo to jen tři minuty a opět jsme vedli, když se prosadil Roman Seniv.

Do druhého poločasu jakoby nastoupila jiná mužstva. Otěže zápasu převzaly Háje a náš tým dokázaly zatlačit. My se snažili hrozit z brejků, ale branku jsme vstřelit nedokázali.

Díky kvalitní defenzivní hře i dobrým zákrokům brankáře Dana Beránka jsme nicméně vedení 2:1 udrželi. Připsali jsme si tak třetí výhru v řadě a cenné tři body.

Tabulku a statistiky 1. A. třídy najdete ZDE>>

SK Nusle – Čechie Uhříněves B 2:3

Branky: 65. Horčička, 80. Hubálek – 10. Seniv, 30. a 33. Rakosník
Sestava: Třešňák M. – Fiala (82. Hlava), Bobek, Fehrens, Hrubý P. – Seniv, Cabrnoch, Klégr, Vaněk, Kurka (70. Sobota) – Rakosník (55. Dvořák)

Béčko čekalo na svůj zápas až do pondělí, kdy se představilo na hřišti SK Nusle. Diváci tak viděli souboj druhého týmu s prvním. A určitě se nenudili.

Náš tým opanoval první poločas, když si zařídil důležité vedení 3:0. Postupně se trefili Roman Seniv a dvakrát Kuba Rakosník.

Jenže domácí se nehodlali vzdát a ve druhém dějství nám cestu za třemi body ještě notně zkomplikovali. V 80. minutě to bylo 2:3 a tak jsme v závěru museli zvládnout další „nervák“.

To hlavní jsme ovšem splnili – přivezli jsme důležité tři body a odskočili tak na prvním místě tabulky. Aktuálně vedeme 2. třídu o 8 bodů.

Tabulku a statistiky 2. třídy najdete ZDE>>