post

Áčko Čechie smolně prohrálo ve Vršovicích 2:3. Béčko remizovalo 0:0

Po několika stoprocentních víkendech přišly ztráty. A tým Čechie Uhříněves těsně prohrál na hřišti Unionu Vršovice, zatímco béčko odjelo ze stejné půdy s bodem za remízu 0:0.

Union Vršovice – Čechie Uhříněves 3:2

Branky: 19. Shikirićh, 45. Pazdera, 89. Šnobl – 28. Hrubý M., 47. Seniv
Sestava: Jevčák – Hrubý M., Podvín, Bobek, Hrubý P. (86. Hančl) – Cabrnoch, Vaněk, Fehrens , Boubín, Seniv – Mazanec

Velice smolné utkání odehráli hráči áčka Čechie Uhříněves na půdě Unionu Vršovice. První poločas se našemu týmu příliš nepovedl, přesto bylo vedení domácích poměrně šťastné.

Oběma inkasovaným gólům našeho týmu totiž předcházely netradiční situace a smolné odrazy. Tak jako tak jsme v poločase prohrávali 1:2, když se za nás trefil Matěj Hrubý.

Do druhého dějství jsme ovšem vstoupili parádně. Vršovice jsme od začátku mačkali a hned ve 47. minutě vyrovnali. Náš tlak ovšem neustával a vytvářeli jsme si další šance.

Bohužel jsme selhali v koncovce. Jednou nás zastavilo břevno, jindy brankář domácích nebo naše nepřesnost. Od přibližně 70. minuty se hra přece jen opět trochu vyrovnala.

Stále jsme věřili, že utkání dotáhneme do vítězného konce, jenže minutu před koncem přišel šok. Domácí skórovali z ojedinělé standardní situace na naší půlce a vedli 3:2.

Na tuto branku jsme již nenašli v krátkém nastavení odpověď a po čtyřech výhrách v řadě jsme tak ve Vršovicích nechali bohužel všechny body.

Tabulku a statistiky 1. A. třídy najdete ZDE>>

Union Vršovice B – Čechie Uhříněves B 0:0

Sestava: Třešňák M. – Dvořák, Hančl, Hlava, Fiala – Sobota, Klégr, Fabián, Kurka, Rákosník – Procházka

Hned po zápase áčka nastoupilo ve Vršovicích také naše béčko. Diváci ovšem sledovali úplně jiné utkání. Šancí bylo na obou stranách minimum a dominovaly tak defenzivy.

Největší šanci zápasu měli na svědomí domácí, náš tým ale skvěle podržel brankář Marek Třešňák. Další tutovky ovšem k vidění nebyly, a proto byla remíza 0:0 logickým vyústěním.

Tabulku a statistiky 2. třídy najdete ZDE>>