post

Áčko gólem v závěru zdolalo Kyje. Béčko zvýšilo náskok v čele tabulky

Po výsledkově nepovedeném víkendy hlásí muži Čechie Uhříněves návrat k šestibodovému! Snadné nám to ovšem soupeři vůbec neudělali a tak se áčko i béčko musely pořádně nadřít.

Čechie Uhříněves – TJ Kyje 2:1

Branky: 44. Fehrens, 93. Podvín – 79. Řehoř
Sestava: Beránek – Hrubý M., Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Cabrnoch (79. Klégr), Vaněk, Fehrens (69. Hančl) , Boubín, Seniv – Mazanec

Áčko Čechie bylo proti Kyjím od začátku lepším týmem a tvořilo hru. Hosté se snažili poctivě bránit a hrozit z brejkových situací. To se jim ostatně párkrát povedlo.

My jsme si nicméně v prvním dějství vytvořili šancí více a nakonec jsme stihli ještě před poločasovým hvizdem skórovat, když se prosadil Dan Fehrens.

Do druhého poločasu jsme nastoupili ještě aktivněji a měli navýšit vedení. Jenže v několika stoprocentních příležitostech jsme zklamali a tak jsme vedli stále jen 1:0.

Kolem 70. minuty jakoby se na naše kopačky dostala nervozita, naopak Kyje zacítily šanci na zisk bodu. K tomu se přiblížily v 79. minutě, kdy se krásně trefil hostující Řehoř.

Už už to vypadalo, že na domácí půdě nečekaně ztratíme, v 93. minutě ale odcentroval Martin Kovařík a na zadní tyči se hlavou prosadil Tomáš Podvín – 2:1!

Utkání tak pro nás skončilo šťastně a mohli jsme oslavit tři body, díky kterým jsme opět trochu zvýšili bodový polštář na třetím místě.

Tabulku a statistiky 1. A. třídy najdete ZDE>>

Olympia Šeberov – Čechie Uhříněves B 0:3

Branky: 27. Rákosník, 62. Hlava, 70. Seniv
Sestava:
Třešňák M. – Fiala (60. Sobota), Bobek, Hlava, Hrubý P. (78. Procházka) – Dvořák, Klégr, Fabián, Cabrnoch, Seniv (70. Šmejkal) – Rákosník (68. Šindelář)

Zatímco utkání našeho béčka ve Vršovicích bylo prakticky bez šancí, tentokrát jsme si zajímavé příležitosti dokázali vytvářet. Odměněni jsme byli ve 27. minutě, když se trefil Kuba Rákosník.

Ve druhém poločase jsme dokázal vedení ještě navýšit. Nejdříve prokázal výbornou kopací techniku Honza Hlava, když se trefil přímo z rohu! Na 3:0 pak upravil Roman Seniv.

B tým Čechie tak využil zaváhání druhého Sokolu Stodůlky a v čele tabulky si nyní hýčká osmibodový náskok.

Tabulku a statistiky 2. třídy najdete ZDE>>