post

Starší dorost Čechie zazářil. Na půdě třetí ČAFC vyhrál vysoko 8:2

Velmi cenné vítězství si připsal o víkendu starší dorost Čechie Uhříněves. Na hřišti ČAFC, třetího týmu tabulky, totiž triumfoval jednoznačně 8:2 a přidal třetí výhru v řadě.

Starší dorost šel do zápasu v dobrém rozpoložení, protože měl za sebou dvě výhry, kterými odpověděl na domácí prohru se Stodůlkami. Nejdříve porazil Březiněves venku 7:1 a poté doma Řepy 2:0.

Domácí ČAFC se ale v tabulce pohybovala na třetím místě s náskokem 9 bodů na náš tým. Proto se dal očekávat velmi těžký duel. Před zápasem byli favoritem domácí.

Ovšem fotbalisté Čechie předvedli parádní výkon. Od prvních minut byli lepším mužstvem, jen v prvním poločase to ještě ne vždy potvrdili góly. O půli jsme tak vedli 2:1.

Ve druhém dějství jsme ale rozpoutali opravdovou kanonádu. Konečné skóre? 8:2 pro Čechii Uhříněves! Čtyřikrát se prosadil Honza Kopřiva, třikrát se trefil Mára Vlasák a jednou Filip Vaňha.

Starší dorost, jenž vedou trenéři Jan Vetyška a Vendelín Schierreich, je tak v tabulce 1. A třídy na 5. místě se ziskem 25 bodů a skóre 47:27.

ČAFC U19 – Čechie Uhříněves U19 2:8

Branky: 37. Huňka, 62. Vosáhlo vlastní – 36., 56. a 63. Vlasák, 38., 70., 76. a 88. Kopřiva, 75. Vaňha
Sestava: Štěpánek – Vacek, Kadlec K., Loukotka, Vosáhlo – Vlasák, Rathouský, Kadlec T., Janda, Vaňha – Kopřiva